Bruschete cu branza de capra si rosii

Printeaza

Bruschete cu branza de capra si rosii din: bagheta, branza de capra, rosii, ulei de masline, frunze de busuioc, cascaval.

Ingrediente:Bruschete_cu_branza_de_capra_si_rosii

  • 1 bagheta
  • 300 g branza de capra
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 10-12 frunze de busuioc
  • 200 g cascaval

 

Mod de preparare:

Taiati bagheta felii subtiri si puneti pe plita cateva minute, pana se intaresc.

Scoateti pe farfurii, ungeti fiecare felie cu ulei de masline, apoi puneti pe bruschete cate 1 felie de branza, 1 felie de rosie, presarati cu busuioc tocat si cascaval ras.

Daca vreti sa le serviti calde puteti sa le puneti la cuptor 1-2 minute.

Bruschete cu branza de capra si rosii

Bruschete_cu_branza_de_capra_si_rosii

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschete cu branza Camembert si seminte

Bruschete cu branza Camembert si seminte

Bruschete cu branza Camembert si seminte din: bagheta, faina, seminte, cimbru, pere, branza. Ingrediente: brânză Camembert cimbru pere 1 bagheta seminte faina   Mod de preparare: Se taie oblic 1 baghetă rustică cu multe seminţe şi făină de secară, obţinând felii lunguieţe. O tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt, iar cuptorul se […]

 

Bruschete cu crema de branza si capsuni

Bruschete cu crema de branza si capsuni

Bruschete cu crema de branza si capsuni din: bagheta, capsune, frunze de busuioc, frunze de menta, ulei de masline, otet balsamic, crema de branza, piper. Ingrediente: 1 bagheta, feliata 12 capsuni, taiate bucati 6 frunze de busuioc, tocat 5 frunze de menta, tocata 1/4 ceasca ulei de masline 1/4 ceasca otet balsamic Crema de branza piper […]

 

 

Bruschete cu branza si ciuperci

Bruschete cu branza si ciuperci

Bruschete cu branza si ciuperci din: paine, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, sare, piper, vin, patrunjel, cimbru, crema de branza. Ingrediente: 1 bagheta, taiata felii ulei de masline 2 cepe, tocate 1 catel de usturoi, tocat 300gr ciuperci ¼ lingurita de sare Piper negru proaspat macinat ⅓ pahar vin alb sec 1 lingura patrunjel […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.