Bruschete cu ciuperci, mozzarella si boia

Printeaza

Bruschete cu ciuperci, mozzarella si boia din: ciuperci, mozzarella, ceapa verde, ulei de masline, sare, piper, boia dulce, paine.

Bruschete_cu_ciuperci_mozzarella_si_boia

Ingrediente:

  • 1 cutie de ciuperci
  • mozzarella
  • 2 fire de ceapă verde
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 4-5 felii de pâine

Mod de preparare:

Clăteşti ciupercile sub jet de apă rece şi le laşi la scurs, după care le tai în bucăţi mai mici. Ceapa verde o toci cât mai mărunt şi o pui la călit în ulei de măsline, pentru câteva minute.

Adaugi condimentele şi ciupercile scurse şi tăiate şi le laşi 3-4 minute. Feliile de pâine le coci în prăjitor.

Intr-o tavă pui hârtie de copt, aşezi felii­le de pâine, iar pe fiecare pui compoziţie de ciuperci cu ceapă. Mozzarella o tai felii şi pui câte 2 bucăţi pe fieca­re pâine.

Dai tava la cuptorul preîncălzit pentru 5-10 minu­te, până când mozzarella se topeşte. La final presari bu­suioc uscat.

Bruschete cu ciuperci, mozzarella si boia

Bruschete_cu_ciuperci_mozzarella_si_boia

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune bruschetele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.