Bruschete aromate cu usturoi si cimbru
PrinteazaBruschete aromate cu usturoi si cimbru din: paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, sare, marar, ulei si patrunjel.
- o paine
- 6 rosii
- 50 g unt
- o capatana usturoi
- cimbru
- 150 g branza
- sare
- marar
- 2-3 linguri ulei
- patrunjel
Mod de preparare:
Se curăţă usturoiul, se spală şi se pisează. Se amestecă cu untul moale, cu sare şi cimbru uscat. Se feliază pâinea, se ung feliile cu pasta aromată, se aşază în tavă şi se bagă în cuptorul bine încălzit. Se lasă să se rumenească.
Se curăţă şi se spală roşiile, se taie cubuleţe şi se amestecă cu verdeaţa tocată mărunt. Se presară sare, ulei şi se amestecă. Se scot feliile de pâine din cuptor şi se ornează cu roşiile preparate şi brânză de capră.
Bruschete aromate cu usturoi si cimbru
Pofta buna!