Bruschete aromate cu usturoi si cimbru

Printeaza

Bruschete aromate cu usturoi si cimbru din: paine, rosii, unt, usturoi, cimbru, branza, sare, marar, ulei si patrunjel.

Ingrediente:Bruschete_aromate_cu_usturoi_si_cimbru

  • o paine
  • 6 rosii
  • 50 g unt
  • o capatana usturoi
  • cimbru
  • 150 g branza
  • sare
  • marar
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă usturoiul, se spală şi se pisează. Se amestecă cu untul moale, cu sare şi cimbru uscat. Se feliază pâinea, se ung feliile cu pasta aromată, se aşază în tavă şi se bagă în cuptorul bine încălzit. Se lasă să se rumenească.

Se curăţă şi se spală roşiile, se taie cubuleţe şi se amestecă cu verdeaţa tocată mărunt. Se presară sare, ulei şi se amestecă. Se scot feliile de pâine din cuptor şi se ornează cu roşiile preparate şi brânză de capră.

Bruschete aromate cu usturoi si cimbru

Bruschete_aromate_cu_usturoi_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.