Broccoli gratinat cu sunca si parmezan

Printeaza

Broccoli gratinat su sunca si parmezan din: broccoli, sunca, oua, lapte, smantana, parmezan, unt, sare, piper.

Ingrediente:Broccoli_gratinat_cu_sunca_si_parmezan

  • o capatana medie de broccoli
  • 250 g sunca
  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • o lingura parmezan
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Broccoli se spala bine cu jet de apa rece, dupa care se rupe in buchetele care se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 minute. Apoi, se scurg si se adauga intr-un vas termorezistent de cuptor uns in prealabil cu unt.

Se pune si sunca taiata mai mare, iar ouale se bat bine cu laptele si se amesteca cu smantana. Se potriveste gustul de sare si piper, se toarna ouale si, la final, se presara parmezanul. Se lasa la cuptor 20 de minute, dupa care se poate servi.

Broccoli gratinat cu sunca si parmezan

Broccoli_gratinat_cu_sunca_si_parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.