Broaste

Printeaza

Broaste

Ingrediente:Broaste

  • 30 broaşte
  • 1 lămîie

Pentru marinat :

  • cîteva picături de ulei
  • lămîie
  • sare
  • piper

Pentru pane :

  • 2 ouă
  • pesmet

Mod de preparare:

De la broaşte nu se folosesc decît pi­cioarele dinapoi pe care le spălăm bine în apă rece. Le ştergem cu un şervet ca să se zvînte bine. Punem sare, piper, ulei, lămîie (zeamă), amestecăm bine şi lăsăm să se marineze o oră.

Batem ouăle, dăm picioarele broaştelor prin ou, apoi prin pesmet (sau făină, după gust) şi prăjim în ulei încins la foc tare.

Servim imediat la masă, cu lămîie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.