Branza de capra marinata

Printeaza

Branza de capra marinataSe încălzesc 6 linguri suc de struguri albi cu 4 linguri oţet balsamic alb, sucul de la 1/2 lămâie, 4 linguri ulei. Se adaugă 2 linguri stafide şi 4 linguri capere şi se toarnă peste 4 porţii rotunde de brânză de capră proaspătă (a 40 g).

Se acoperă şi se dă la frigider 60 min. Se servesc pe un pat din 100 g frunze de untişor. Se presară 2 linguri de seminţe de pin prăjiţi.

Branza de capra marinata

Branza de capra marinata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • branza de capra marinata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.