Briose umplute

Printeaza

Briose umplute din: ardei, sunca, cascaval, ou, patrunjel, rozmarin, faina, unt, apa calda, sare.

Ingrediente:Briose umplute

  • 1 ardei gras
  • 350 g şuncă de Praga
  • 150 g caşcaval
  • 1 gălbenuş
  • pătrunjel
  • rozmarin

Pentru aluat:

  • 250 g făină
  • 125 g unt
  • 1 ceşcuţă cu apă caldă
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă şunca de Praga, ardeiul gras, caşcavalul, toate tăiate cubuleţe. Adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi puţin rozmarin. Amestecă repede făina cu untul. Fă în mijloc o adâncitură şi toarnă în ea apa călduţă şi un praf de sare. Frământă bine, strânge aluatul ca pe o minge şi lasă-l la rece o oră.

Intinde aluatul, taie din el cercuri şi umple formele de brioşe neunse. Repar­tizează uniform umplutura şi acoperă cu cercuri de aluat. Unge deasupra cu gălbenuşul şi lasă la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

 

 

Briose umplute

Briose umplute

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.