Briose turnulet

Printeaza

Briose turnulet din: smantana, crema de branza, branza brie, branza de capra, masline, faina, praf de copt, oua, ulei de masline, lapte, unt si sare.

Ingrediente:Briose_turnulet

  • 100 g smantana
  • 100 g crema de branza
  • 100 g branza brie
  • 100 g branza de capra

pentru briose:

  • 100 g masline
  • 250 g faina integrala
  • 1 pliculet cu praf de copt
  • 2 oua
  • 75 ml ulei de masline
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita cu unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Bate ouăle cu uleiul. Adaugă laptele, după care încorporează făina ameste­cată cu praful de copt şi sare. La final, adaugă măslinele tăiate mă­runt. Toarnă compoziţia în formele de brioşe unse cu unt şi tapetate cu făină.

Coace la cuptor, la foc moderat, cam 25 de minute, între timp, freacă smântână cu brânzeturile şi potriveşte gustul de sare. Lasă la rece cel puţin 30 de minute. După ce s-au răcit brioşete, taie-le pe jumătate şi umple-le la mijloc cu puţină cremă de brânzeturi. De jur împrejur, pune frunzuliţe de pătrunjel.

Briose turnulet

Briose_turnulet

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.