Briose cu rubarba si stafide
PrinteazaBriose cu rubarba si stafide din: făină, banane, rubarbă, stafide, ou, iaurt, ulei, bicarbonat, sare.
Ingrediente:
- 250 g făină
- 3 banane bine coapte
- 1 cană de rubarbă tăiată bucăţele
- 50 g stafide
- 1 ou
- 200 g iaurt
- 50 g ulei
- 2 linguriţe bicarbonat
- 1 vârf cuţit de sare
Mod de preparare:
Amesteci făina cernută cu sarea şi bicarbonatul. Separat omogenizezi iaurtul, oul, uleiul şi pui făina. Adaugi bananele descojite şi pasate cu o furculiţă, stafidele şi bucăţelele de rubarbă.
Pui compoziţia în forme de brioşe şi le dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 25 de minute.
Briose cu rubarba si stafide
Pofta buna!