Briose de cartofi cu ardei gras

Printeaza

Briose de cartofi cu ardei gras din: cartofi, ulei de masline, ceapa, ardei gras, oua.

Ingrediente:Briose_de_cartofi_cu_ardei_gras

  • 500 g cartofi noi, necuratati de coaja
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cepe, tocate
  • 1 ardei gras, rosu, tocat
  • 6 oua, batute

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Inţeapă cartofii cu furculiţa de 2-3 ori şi dă la microunde la temperatura maximă 10 min. Taie cartofii cuburi. încinge uleiul ntr-un vas pe foc şi prăjeşte ceapa câteva minute. Adaugă cartofii şi prăjeşte-i 5 min, până când se rumenesc. Adaugă ardeiul şi continuă să ţii pe foc 5 min.

Bate ouăle cu sare şi piper. Porţionează amestecul de cartofi în forma de brioşe unsă cu unt şi apoi porţionează oul bătut. Dă la cuptor 15 min şi apoi lasă să se răcească. Scoate-le din formă trecând cu cuţitul paletă în jurul ei şi serveşte cu salată verde.

Briose de cartofi cu ardei gras

Briose_de_cartofi_cu_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.