Briose cu sunca si masline

Printeaza

Briose cu sunca si masline din: oua, faina, cascaval, sunca, ciuperci, masline, praf de copt, sare, piper.

Ingrediente:Briose cu sunca si masline

  • 4 oua
  • 4 linguri făină cu vârf
  • 150 g caşcaval
  • 150 g şuncă presată
  • 150 g ciuperci
  • 150 g măsline negre, fără sâmburi
  • 1 linguriţă praf de copt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dai caşcavalul prin râzătoare, tai bucăţele şunca, ciupercile, măslinele şi le pui într-un bol. Separi gălbenuşurile de albuşuri.

Incorporezi gălbenuşurile în amestecul din bol, adaugi făina în ploaie, praful de copt, sarea şi piperul şi omogenizezi.

Separat, baţi albuşurile spumă şi le amesteci în compoziţie.

Intr-o tavă de brioşe, torni din aluat şi-o dai la cuptorul încins până când brioşele trec testul scobitorii. Serveşti brioşele calde sau reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.