Briose cu ricotta, parmezan şi sunca

Printeaza

Briose cu ricotta, parmezan şi sunca din: ricotta, ou, parmezan, busuioc, sare, piper, şuncă uscată.

Briose_cu_ricotta_parmezan_si_sunca

Ingrediente:

  • 400 g ricotta
  • 1 ou
  • 80 g parmezan ras
  • 3 linguri busuioc
  • sare, piper
  • 8 felii şuncă uscată

Mod de preparare:

Se pasează ricotta cu ou şi parmezan; se adaugă verdeaţa tocată, sare şi piper.

Se tapetează cu suporturi de hârtie adânciturile unei forme de brioşe. în fiecare dintre ele se aşază câte 4 felii de şuncă, astfel încât excesul să iasă din formă.

Se umplu cu brânză şi se acoperă cu feliile care atârnă. Se coc 15 min., în cuptorul încins la 160 °C. Se lasă să se răcească.

Briose cu ricotta, parmezan şi sunca

Briose_cu_ricotta_parmezan_si_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.