Briose cu piept de pui si branza topita

Printeaza

Briose cu piept de pui si branza topita din: faina, praf de copt, oua, lapte, ulei, piept de pui, brânză topită.

Briose_cu_piept_de_pui_si_branza_topita

Ingrediente:

  • 150 g făină
  • un plic praf de copt
  • 2 ouă
  • 100 ml lapte
  • o lingură ulei
  • 1/2 piept de pui fiert şi tocat
  • 2 triunghiufi brânză topită

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu praful de copt, se lace un gol la mijloc, se pun ouăle şi se amestecă. Se toarnă laptele, se amestecă, apoi uleiul şi iar se amestecă. Carnea tocată se amestecă cu brânza tăiată cubuleţe.

Se toarnă un pic de aluat în formele unse puţin, se adaugă câte o linguriţă din ames­tecul de carne, apoi se completează forma pe jumătate cu aluat şi se coc brioşele 20 de minute.

Briose cu piept de pui si branza topita

Briose_cu_piept_de_pui_si_branza_topita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.