Brioşe cu piept de curcan

Printeaza

Brioşe cu piept de curcan din: piept de curcan, oua, masline verzi, ceapa, ciuperci, ardei capia, ulei, cimbru, marar, patrunjel, praf de copt, sare, piper, faina.

Ingrediente:Briose_cu_piept_de_curcan

  • 1/2 piept de curcan tocat
  • 3 oua
  • 150 g masline verzi fara samburi
  • 2 cepe
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • cate 1 legatura marar si patrunjel
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1-2 linguri faina

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, ardeiul şi ciupercile. Tai ciupercile în felioare subţiri, ceapa mărunt, iar ardeiul fâşii. Le căleşti în uleiul încins, la foc mediu, amestecând uşor, până se înmoaie. Mixezi într-un castron carnea, măslinele, verdeaţa fin tocată, gălbenuşurile, făina, praful de copt, condimentele şi legumele călite şi răcite.

Incorporezi albuşurile bătute spumă tare împreună cu sarea, amestecând uşor.  Coci preparatul 25 de minute, la foc mediu, în formele din silicon, pentru brioşe. Când s-au rumenit, le scoţi din cuptor şi, abia când au devenit călduţe, le detaşezi de forme. Serveşti brioşele ca aperitiv cald.

Brioşe cu piept de curcan

Briose_cu_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.