Briose cu pesto

Printeaza

Briose cu pesto din: faina, praf de copt, oregano, sare, lapte batut, ou, pesto, parmezan, mozzarella.

Ingrediente:Briose cu pesto

  • 280 g de făină
  • 1 lingură de praf de copt
  • 1 lingură de oregano
  • 1 linguriţă de sare
  • 225 ml de lapte bătut
  • 1 ou
  • 2 linguri de pesto roşu
  • 50 g de parmezan ras
  • 75 g de mozzarella

 

Mod de preparare:

Intr-un vas mare, se amestecă 280 g de făină obişnuită, 1 lingură de praf de copt, 1 lingură de oregano şi 1 linguriţă de sare. Se bat 225 ml de lapte bătut, 1 ou mare şi 2 linguri de pesto roşu.

Se toarnă peste ingredientele uscate, amestecând cât de puţin posibil. Se adaugă 50 g de parmezan ras şi 75 g de mozzarella tocată mare.

Se pune amestecul cu o lingură într-o tavă de brioşe căptuşită cu 12 forme de hârtie. Se ung cu laptele rămas în cutie şi se coc la 180° C/gaz 6 timp de 20-25 de minute, până cresc şi se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.