Briose cu masline, sunca si cascaval

Printeaza

Briose cu masline, sunca si cascaval din: faina, drojdie instant, oua, lapte cald, ulei de masline, sare, caşcaval, şuncă, măsline fără sâmburi, oregano, piper.

Briose_cu_masline_sunca_si_cascaval

Ingrediente:

  • 240 g făina
  • 1 pachet drojdie instant
  • 2 ouă
  • 200 ml lapte cald
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare

Pentru topping:

  • 120-130 g caşcaval
  • 80-100 g şuncă
  • 12 măsline fără sâmburi
  • oregano
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Incepi prin a amesteca făina cu drojdia, apoi adaugi restul ingredientelor de bază.

După ce omogenizezi compoziţia, adaugi caşcavalul şi şunca tăiate cuburi, măslinele feliate, puţin ore­gano şi piper proaspăt măcinat.

Pui compoziţia în formă de brioşe până la 3/4 din formă, deoarece vor creşte la copt.

Le coci timp de 20-30 de minute, la 170°C.

Briose cu masline, sunca si cascaval

Briose_cu_masline_sunca_si_cascaval

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Briose cu sunca si masline

Briose cu sunca si masline

Briose cu sunca si masline din: oua, faina, cascaval, sunca, ciuperci, masline, praf de copt, sare, piper. Ingrediente: 4 oua 4 linguri făină cu vârf 150 g caşcaval 150 g şuncă presată 150 g ciuperci 150 g măsline negre, fără sâmburi 1 linguriţă praf de copt sare piper   Mod de preparare: Dai caşcavalul prin […]

 

Briose cu sunca, masline si lapte batut

Briose cu sunca, masline si lapte batut din: ou, lapte bătut, unt, făină, praf de copt, pătrunjel, sare, piper, măsline verzi fără sâmburi sau umplute cu anchois, ardei gras, salam sau şuncă. Ingrediente: 1 ou 265 ml lapte bătut 30 g unt topit 250 g făină 1/2 plic praf de copt 4 linguri pătrunjel tocat sare, piper 150 g măsline verzi fără […]

 

retete

Briose cu vinete

Briose cu vinete din: vinete, ceapa, cartofi, oua, patrunjel, faina, sare, piper, ulei. Usor de preparat si potrivite pentru orice ocazie.  Ingrediente: 3 vinete 3 cepe 2 cartofi 6 ouă 1 legătură pătrunjel 5 linguri făină sare piper ulei     Mod de preparare: Speli vinetele decojite, le tai sferturi și le presari cu sare. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.