Briose cu mandarine

Printeaza

Briose cu mandarine din: faina, mandarine, fulgi de ovaz, praf de copt, sare, zahar, unt, oua, iaurt, coniac.

Ingrediente:Briose_cu_mandarine

  • 175 g făină
  • 2 mandarine
  • 100 g fulgi ovăz
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 praf de sare
  • 100 g zahăr
  • 125 g unt
  • 2 ouă
  • 100 g iaurt
  • 2 linguri coniac

 

Mod de preparare:

Razi coaja mandarinelor, pe una din ele o storci, iar pe cealaltă o descojeşti de partea albă şi o tai bucăţi.

Amesteci făina cu praful de copt, zahărul vanilat, fulgii de ovăz, coaja de mandarină, zahărul şi sarea.

Topeşti untul şi-l mixezi cu ouăle, iaurtul, coniacul şi sucul de la mandarină.

Incorporezi compoziţia de făină şi adaugi bucăţile de mandarine.

Pui în forme şi dai brioşele la cuptor până trec testul scobitorii.

Briose cu mandarine

Briose_cu_mandarine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Briose cu fructe

Briose cu fructe asortate

Briose cu fructe asortate din: forme din hartie de copt, faina, amidon, praf de copt, unt, zahar, zahar vanilat, oua, branza dulce, sos de vanilie, lamaie, dulceata, fructe de melisa. Ingrediente: 12 forme din hârtie de copt 100 g făină 50 g amidon 1 linguriţă praf de copt 200 g unt moale 175 g zahăr […]

 

 

Minitarte cu glazura picanta

Minitarte cu glazura picanta din: unt, zahar pudra, oua, mandarine, faina, migdale, praf de copt, boai iute, lamaie, sare, scortisoara, banuti de ciocolata alba si ardei iute. Ingrediente: 125 g unt 225 g zahar pudra 3 oua 4 mandarine 180 g faina 100 g migdale jumatate de pliculet praf de copt un varf cutit boia […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/briose-mandarine html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.