Briose cu iaurt si patrunjel

Printeaza

O reteta simpla de briose cu iaurt si patrunjel din: oua, faina, iaurt, branza de vaci, patrunjel, mazare si sare de mare.

Briose cu iaurt si patrunjel

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 450 făină
  • 1 cană cu iaurt
  • 150 g brânză de vaci
  • pătrunjel
  • 1 mână de mazăre
  • sare de mare

 

Mod de preparare:

Amestecă brânza de vaci cu gălbenuşurile, adaugă făina, apoi iaurtul şi un praf de sare. Amestcă bine.

Toacă verdeaţa mărunt şi pune-o în compoziţie. Bate albuşurile spumă şi adaugă-le puţin câte puţin, lingură cu lingură. Omogenizează bine.

Briose cu iaurt si patrunjel

Unge formele cu ulei (sau pune o formă de hârtie şi unge-o cu ulei) şi adaugă o lingură de aluat în fiecare. Coace brioşeleîn cuptorul preîncălzit, la foc mediu, până se rumenesc.

Briose cu iaurt si patrunjel

Briose cu iaurt si patrunjel

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.