Briose cu cascaval si lapte batut

Printeaza

Briose cu cascaval si lapte batut din: unt, sare, oua, faina, praf de copt, lapte batut, ceapa verde si cascaval.

Ingrediente:Briose_cu_cascaval_si_lapte_batut

  • 100 g unt moale
  • sare
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 150 ml lapte batut
  • 3 cepe verzi
  • 200 g cascaval

 

Mod de preparare:

Se bate untul cu 1/2 linguriţă de sare; se înglobează ouăle, urmate de făina amestecată cu praf de copt şi apoi de lapte bătut.

Se taie rondele ceapa verde. Se taie cubuleţe 150 g caşcaval şi se rade restul. Se înglobează în aluat cuburile de caşcaval şi ceapa verde.

Aluatul se repartizează în adânci­turile unei forme de brioşe tapetate cu suporturi de hârtie şi se presară caşcaval ras; se coace cca 25 min. la cuptorul încins la 180°C.

Se lasă să se răcească brioşele pe un grătar de bucătărie.

Briose cu cascaval si lapte batut

Briose_cu_cascaval_si_lapte_batut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.