Briose cu cârnăciori si bere

Printeaza

Briose cu cârnăciori si bere din: carnaciori, bere blonda, ou, faina, praf de copt, mustar, sare, piper, ketchup.

Ingrediente:Briose_cu_cârnaciori_si_bere

  • 6 carnaciori, taiati pe jumatate
  • 150 ml bere blonda
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1/2 lingura mustar
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • ketchup (pentru servire)

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşti cuptorul la 220 grade. Pui câte o jumătate de câr- năcior în fiecare ochi al tăvii de brioşe. Coci cârnăciorii la cuptor pentru 10-12 minute sau până când se rumenesc. Intre timp, baţi oul cu berea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt, muştarul şi condimentele şi amesteci până obţii un aluat moale şi omogen.

Torni aluatul peste cârnăciori, apoi dai din nou la cuptor pentru 15 minute, până ce aluatul creşte. Le laşi să se răcească şi le serveşti cu ketchup.

Briose cu cârnăciori si bere

Briose_cu_cârnaciori_si_bere

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu cred ca-mi ies briosele astea, dat as vrea sa le incerc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.