Branzoaice de Braila

Printeaza

Branzoaice de Braila

Ingrediente:Branzoaice de Braila

  • 1 kg faină
  • 3 ouă
  • 500 g unt
  • 250 g caş dulce
  • 100 g caşcaval
  • 250 ml lapte
  • 250 g telemea

 

 

Ingrediente glazura:2 ouă ,200 g caşcaval ras, 200 ml smântână

 

Mod de preparare:

Se frământă toate cât de bine şi se lasă să respire o noapte la receSe taie pătrate (cercuri, romburi, cum vreţi) .Se bat ouăle.

Se ung brânzoaicele cu ou şi se presară cu caşcaval ras se pun în cuptor, foc mic, până se rumenesc.

Se oferă cu o cană de smântână la-ndemână.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce mult imi plac mie branzoaicele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.