Brânză în ulei

Printeaza

O reteta de branza in ulei din: telemea maturata, ulei de masline extravirgin, capere, boabe de piper rosu si oregano.

Ingrediente:Brânză în ulei

  • 400 g telemea maturata
  • 200 ml ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura capere desarate
  • 1 lingurita boabe de piper rosu
  • oregano

 

Mod de preparare:

Incălzeşte puţin uleiul împreună cu boabele de piper roşu şi lasă-! pe foc, la temperatură medie, 5-6 minute ca să dezvolte bine aromele. Intre timp, taie brânza cuburi şi pune-le în borcane de sticlă împreună cu caperele bine zvântate.

Aromatizează uleiul cu oregano şi toarnă-l în fir subţire peste bucăţile de brânză cât să le acopere. Inchide borcanele ermetic şi lasă brânza să se marineze peste noapte la temperatura camerei. Poate fi păstrată în frigider 2 săptămâni.

Brânză în ulei

Brânză în ulei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.