Branza si stafide

Printeaza

Branza si stafide

Branza si stafide

Ingrediente

  • 400 g cremă de brânză
  • 750 g brânză de vaci
  • 6 ouă
  • 300 g zahăr
  • 2 pachete budincă de vanilie
  • 100 g stafide

Preparare:

încingeţi cuptorul la 200°C. Puneţi într-un castron crema de brânză, brânza de vaci, ouăle, zahărul, budinca de vanilie praf şi amestecaţi cu mixerul. Cu o lingură încorporaţi şi stafidele.

Pe o tavă tapetată în prealabil cu hârtie pentru copt, puneţi amestecul cu brânză, întindeţi-l uniform pe toată suprafaţa şi coaceţi prăjitura circa 40 de minute.

După aceea, aşezaţi-o pe un fund de bucătărie şi lăsaţi-o să se răcească, apoi tăiaţi-o bucăţi şi serviţi-o celor dragi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.