Branza la gratar in sos

Printeaza

Branza la gratar in sos din: sfecla rosie, otet de vin, sare, piper, ulei de masline, apa, zahar brun, branza camembert, apa, zahar brun, salata verde, verdeata asortata, seminte de pin.

 

Ingrediente:Branza_la_gratar_in_sos

  • 250 g sfecla rosie fiarta
  • 2 linguri otet de vin alb
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita apa
  • 1 praf zahar brun
  • 4 rotite de camembert (pentru gratar)
  • 150 g frunze de salata verde sau fetica ori ruccola
  • 2 linguri verdeata asortata (busuioc, cimbru, patrunjel)
  • 3 linguri seminte de pin prajite

 

Mod de preparare:

Se taie felii sfecla fiartă. Se amestecă oţetul cu sare, piper, ulei, apă şi zahăr; se toarnă o parte peste sfeclă şi se amestecă uşor.

Se înfăşoară rotiţele de camem­bert în folie de aluminiu şi se aşază pe grătarul încins; se frig pe ambele feţe câte 6-8 minute.

Se repartizează pe farfurii feliile de sfeclă şi se presară frunze de salată. în restul de vinegretă se înglobează verdeaţa tocată.

Se despachetează camem- bertul din folie şi se aşază pe frun­zele de salată; se stropeşte cu vinegretă cu verdeaţă.

Se presară deasupra seminţe de pin prăjite.

Branza la gratar in sos

Branza_la_gratar_in_sos

Pofta buna!

retete

Wrap-uri Mediterraneene cu Brânză Feta

Wrap-uri Mediterraneene cu Brânză Feta din: lipii, branza feta, castravete, rosii, usturoi, carne de pui sau vita, iaurt, ulei de masline, ierburi, sare, piper. Introducere: Wrap-urile cu brânză Feta sunt o combinație delicioasă de ingrediente proaspete și arome mediteraneene. Această rețetă este inspirată de bucătăria grecească și aduce prospețime și savoare în fiecare mușcătură. Bucataria […]

Quiche cu Brânză Feta și Spanac

Quiche cu Brânză Feta și Spanac din: spanac, branza feta, oua, smantana, usturoi, ceapa, ulei de masline, sare, piper, oregano. Quiche-ul cu brânză Feta și spanac este o adevărată delicatesă, perfectă pentru micul dejun sau o cină ușoară. Combinând aromele bogate ale brânzei Feta cu prospețimea spanacului, acest preparat este o explozie de gust și […]

Salată de Varză Roșie cu Sos de Usturoi și Brânză Feta

Salată de Varză Roșie cu Sos de Usturoi și Brânză Feta din: varza rosie, branza feta, usturoi, maioneza, iaurt, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, marar sau patrunjel.   Ingrediente: 1/2 varză roșie, tăiată fin 1/2 cană de brânză Feta sfărâmată 2 căței de usturoi, mărunțiți 1/4 cană de maioneză 2 linguri de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.