Branza de capra cu salata de sfecla rosie

Printeaza

Branza de capra cu salata de sfecla rosie din: pesmet, ceapa verde, branza de capra, ou, ulei, salata verde, sfecla, ceapa, otet de vin rosu, ulei de masline, miez de nuca si miere.

Ingrediente:Branza_de_capra_cu_salata_de_sfecla_rosie

  • 50 g pesmet
  • 2 lingurite ceapa verde tocata
  • 300 g branza de capra, taiata rondele groase
  • 1 ou, batut
  • ulei pentru prajit
  • 100 g foi de salata verde, pentru servit

Pentru dressing

  • 300 g sfecla, taiata felii sau din conserva
  • 2 cepe mici, tocate fin
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 3 linguri ulei de masline

Pentru ornat

  • 75 g miez de nuca, jumatati
  • 2 lingurite miere

 

Mod de preparare:

Amesteca pesmetul si ceapa verde si asezoneaza. Trece rondelele de branza prin oul batut, apoi prin pesmet, sa se acopere.

Incinge uleiul intr-o tigaie si prajeste feliile de branza la foc potrivit 1-2 min, intorcandu-le, pana se rumenesc.

Muta-le pe un platou si lasa sa se raceasca. Amesteca sfecla rosie cu ceapa tocata, otetul si uleiul, apoi asezoneaza.

Da la rece. Prajeste putin nucile intr-o tigaie, apoi scoate-le si toarna.

Branza de capra cu salata de sfecla rosie

Branza_de_capra_cu_salata_de_sfecla_rosie

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. feliile se prajeste ca e doar una ,nu? interesanta reteta totusi.ar fi bine sa mai lucrati la gramatica limbii romane 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.