Branza cu patrunjel si chimen

Printeaza

Branza cu patrunjel si chimen

Ingrediente:Branza cu patrunjel si chimen

  • 250 g brânză de vaci proaspătă
  • pătrunjel
  • o linguriţă de chimen (opţional)
  • sare după gust
  • puţină margarină

 

Mod de preparare:

Brânza de vaci se frământă bine cu sare, apoi se freacă cu margarina, folosind o lingură de lemn, până devine ca o pastă.

Se pot pune opţional 2-3 linguri de smântână.

Apoi se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt şi chimenul.

In sezon se pot umple ardei graşi sau gogoşari cu această compoziţie sau se întinde pe pâine şi deasupra se ornează cu feliuţe de roşii.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.