Branza de capra cu nuci
PrinteazaBranza de capra cu nuci din: branza de capra, branza de vaci, lapte batut, sare, cimbru, aceto balsamico alb, ulei de masline, piper, alune si boabe de struguri.
- 200 g branza de capra
- 150 g banza de vaci
- 2 linguri lapte batut
- 1 praf de sare
- 4 fire cimbru
- 1-2 lingurite aceto balsamico alb
- 2 linguri ulei de masline
- piper asortat macinat
- 3 linguri alune prajite si tocate grosier
- boabe de struguri albi si negru
Mod de preparare:
Se amestecă brânzeturile cu lapte bătut, sare şi cimbru; se bate cu telul până se obţine o compoziţie spumoasă. Se amestecă separt uleiul cu oţet.
Se repartizează crema de brânză în boluri, se presară piper, alune şi boabe de struguri. Se servesc alături biscuiţi săraţi.
Branza de capra cu nuci
Pofta buna!
Interesanta reteta asta