Brandy Rose Cocktail din: brandy, inghetata de piersici, piersici in sirop.
Calitate – slab alcoolizat
Bază alcoolică – brandy
Pahar – tumbler mijlociu, old fashioned
Categorie – Ice cream drinks
Decoraţiune – o felie de piersică pe marginea paharului
Se serveste la orice oră
Ingrediente:
30 g brandy
50-60 g îngheţată de piersici sau frişca
o jumătate de piersică bine coaptă
sau două jumătăţi de piersici conservate in sirop
Cocktailurile din familia Sherbet’s, originare din Statele Unite, au „emigrat” doar de câteva decenii în Europa, răspândindu-se mai întâi în Germania şi, apoi, datorită succesului pe care l-au avut aici, în restul continentului european.
Liderul familiei Sherbet’s este chiar acest cocktail care, dat fiind că se folosesc fructe conservate şi îngheţată, poate fi preparat în orice anotimp.
Mod de preparare:
Se pun în blender toate ingredientele, cu multă gheaţă mărunţită şi se centrifughează la viteză mare timp de circa 20 de secunde.
Se toarnă în pahar, decorându-se la sfârşit cu o felie de piersică şi cu paie.
Gin and French Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cojiţă de lămâie cufundată în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 6/10 gin 4/10 vermouth dry Apare în America, în jurul anilor ’30. Denumit la origine Fifty-Fifty, pentru […]
Gin and It Cocktail Calitate – alcoolic Bază alcoolică – gin Pahar – cupă de cocktail Categorie – Vermouth drinks Decoraţiune – o cireaşă roşie în lichid Se serveste înainte de mese Ingrediente: 7/10 gin 3/10 vermut roşu La fel ca Gin and French, şi această băutură a apărut în America, în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.