Bouchees umplute cu branza si verdeata (Gogosele)

Printeaza

Bouchees umplute cu branza si verdeata din: sare, unt, faina, oua, masline vrezi, rosii uscate marinate în ulei, brânză topită, brânză Gervais, ricotta, piper măcinat, usturoi, verdeţuri.

Bouchees_umplute_cu_branza_si_verdeata

Ingrediente pentru gogoşele de aluat:

  •  220 ml apă
  • 1 praf sare
  • 80 g unt
  • 40 g făină
  • 3 ouă

Ingrediente pentru umplutură:

  • 50 g măsline verzi
  • 100 g roşii uscate marinate în ulei
  • 80 g brânză topită
  • 200 g brânză Gervais
  • 150 g ricotta
  • piper măcinat
  • 1 căţel de usturoi amestecat cu sare
  •  verdeţuri (busuioc, oregano)

Mod de preparare:

Se prepară un aluat opărit: se dă în clocot apa cu sarea şi untul. Când se topeşte untul, se ia vasul de pe foc şi se înglobează făina tur­nând-o dintr-o dată. Se reaseză vasul pe plită şi se lasă să mai fiarbă la foc mijlociu, ameste­când continuu, până ce se formează o găluşcă de aluat care se desprin­de de pe pereţii vasului (cca 2-3 min.).

Se aşază aluatul într-un castron şi se lasă să se răcorească puţin. Apoi se înglobează treptat ouăle şi se lasă să se răcească. Se şpriţează buşeuri pe o formă ta­petată cu hârtie de copt.

Se încinge cuptorul la 220 °C şi se coc buşeurile 5 min. Apoi se redu­ce temperatura la 170 °C şi se mai coc buşeurile cca 15-20 min. Se lasă să se răcească şi se taie pe 2 niveluri. Se taie în două măsli­nele. Roşiile se toacl. în alt castron se amestecă cele 2 tipuri de brânză cu roşii, piper, usturoi şi ierburi tocate.

Se unge cu cremă eta­jul de jos al buşeurilor şi se presară ulei de măsli­ne. Se aşază apoi căpă- celele şi se lasă să se odihnească înainte de servire.

Bouchees umplute cu branza si verdeata

Bouchees_umplute_cu_branza_si_verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.