Boti

Printeaza

Boti

Ingrediente:Boti

  • 1 kg brânză de vaci
  • 5-7 ouă
  • 1 ceaşcă de mălai
  • 1 lingură untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Mălaiul se pune la prăjit în untură până se schimbă la faţă .Ouăle se bat bine apoi se freacă temeinic cu brânză. Se mai adaugă la aluat jumătate din mălai, 1 lingură de untură şi ceva sare .

După ce s-au amestecat cremă toate,  rotunde şi mici care se pun la fiert în apă clocotită cu sare .Când s-au întărit, se tăvălesc prin mălaiul rămas şi se dau la masă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu am mai auzit de acest preparat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.