Bors verde

Printeaza

O reteta de bors verde din: stevie, spanac, salata verde, patrunjel, unt, faina, galbenus, smantana, piper, condimente si bors.

Ingrediente:Bors verde

  • 3 legaturi de stevie
  • 500 g spanac
  • 1 salata verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 galbenus
  • 3 linguri smantana
  • piper, dupa gust
  • 2 lingurite condimente
  • bors, dupa gust

 

Mod de preparare:

Cureţi bine şi speli ştevia, spanacul şi salata şi le tai fideluţă. Intr-o oală cu 2 l apă, pui 2 linguriţe de condimente şi laşi să fiarbă. Căleşti puţin în unt verdeţurile, adaugi făina des­făcută în apă şi numai după ce s-au înmuiat bine, adaugi supa fiartă separat şi borsul.

Laşi să fiarbă timp de 30 de minute, lei oala de pe foc, o laşi să se răcească şi o dregi cu gălbenuşul şi smântână. Când serveşti borşul, presari pătrunjel verde tocat fin.

Bors verde

Bors verde

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • bors verde

1 comentariu

  1. Chiar ca-i verde borsul asta :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.