Bors savuros de miel

Printeaza

Bors savuros de miel din: coaste de miel, salata verde, morcov, pastarnac, ceapa verde, usturoi verde, orez, bors, smantana, apa si sare.

Ingrediente:Bors_savuros_de_miel

  • coada, capul și 300 g coaste de miel
  • 1 salată verde
  • 1  morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură  usturoi verde
  • 3 linguri orez
  • 1 l borș
  • 150 g smântână
  • 2 l  apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea în mai multe ape și o pui la fiert în 2 litri  apă rece. Îndepărtezi spuma formată la începutul fierberii, până când supa rămâne limpede.

Cureți morcovul și păstârnacul și le adaugi în supă.

Când carnea a fiert, o scoți și o porționezi, renunțând la părțile necomestibile. Speli salata verde frunză cu frunză și o lași să se scurgă.

Cureți ceapa și usturoiul, le tai mărunt și le adaugi în ciorbă împreună cu orezul, în prealabil ales și spălat.

Fierbi totul la foc mediu.

Într-un alt vas, fierbi borșul și îndepărtezi spuma. După 10 minute de fierbere, torni borșul.

Amesteci și lași ciorba să mai dea în câteva clocote. Bați smântâna cu 2-3 linguri de supă.

Iei oala de pe foc și dregi ciorba cu smântână.

Bors savuros de miel

Bors_savuros_de_miel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.