Bors rusesc cu sfecla rosie

Printeaza

Bors rusesc cu sfecla rosie din: carne de vita, sfecla rosie, ceapa, cartofi, morcovi, telina, dovlecel, rosii, concentrat, leustean, marar, bors, ulei de masline si piper.

Ingrediente:

  • 300 g carne de vitaCiorba
  • o sfecla rosie
  • o ceapa
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1/4 radacina de telina
  • 1 dovlecel
  • 3 rosii
  • 1 lingura concentrat
  • cateva fire de leustean
  • o legatura de marar
  • bors dupa gust
  • o lingura ulei de masline
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă şi spală legumele bine, apoi taie-le în cuburi cât mai mici. Carnea trebuie şi ea spălată şi tăiată cubuleţe. într-o oală pui carnea la fiert şi o spumezi bine. După ce fierbe, strecoară supa, adaugă apă cât să fie în total doi litri şi adaugă cea­pa, morcovii, cartofii şi ţelina.

Lasă totul să fiarbă bine, apoi pune în oală sfecla, roşiile coapte şi curăţate de pieliţă, dovlecelul tăiat şi el cubuleţe, leuştean, lingura de concentrat şi câteva fire de mărar. După 10 minute, timp în care verifici dacă sfecla roşie este fiartă bine, pui în oală şi carnea de vită cubuleţe, adaugi uleiul, borsul după gust şi piper. Lasă borşul să mai dea o dată în clocot şi serveşte-l cald cu o lingură de iaurt.

Bors rusesc cu sfecla rosie

Ciorba

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • Bors rusesc
  • bors rusesc cu sfecla

1 comentariu

  1. Ce bine e borsul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.