Bors rusesc cu sfecla rosie si smantana

Printeaza

Bors rusesc cu sfecla rosie si smantana din: supa de carne, sfecla rosie, bors, morcovi, patrunjel, pastarnac, varza dulce, telina, praz, mazare, rosii, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Supa si ciorbe

  • 600 ml supa de carne
  • 500 g sfecla rosie
  • 500 ml bors
  • 80 g morcovi
  • 40 g patrunjel
  • 60 g pastarnac
  • 250 g varza dulce
  • 60 g telina
  • 100 g praz
  • 150 g mazare
  • 300 g rosii
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Zarzavaturile curăţate, spălate şi tăiate mărunt se pun la fiert cu zeama de oase precum şi cu 3/4 din sfecla roşie curăţată şi pusă întreagă, care se scoate după ce şi-a lăsat culoarea. Borşul dat în clocot separat şi spumuit se adaugă împreună cu sfecla rămasă, tăiată precum tăiţeii şi se pune în momentul în care zarzavaturile sunt moi.

Se serveşte cu adaus de smântână şi pentru cine vrea cu ardei verde iute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.