Bors rece de varza

Printeaza

O reteta simpla de bors rece de varza din: frunze de varza, telina, ardei, morcov, patrunjel, telina, bors, apa si sare.

Ingrediente: Bors rece de varza

  • 2 frunze varza
  • 1/2 telina mica
  • 1 ardei mic
  • 1 morcov mic
  • patrunjel
  • telina frunze
  • 2 cani bors crud
  • 1-2 cani apa
  • sare

Mod de preparare:

Legumele se taie mici sau se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu borsul, apa si sarea.

Se lasa sa stea jumatate de ora la frigider dupa care se poate servi.

Se pastreaza la rece si se consma in maxim 24 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.