Bors pescaresc cu leustean

Printeaza

O reteta de bors pescaresc cu rosii, morcovi, ceapa, cartofi, patrunjel, sare, piper si leustean.

Ingrediente:Bors pescaresc cu leustean

  • 1 kg peste marunt
  • 1/2 kg peste mare
  • 3/4 l bors
  • 2 l apa
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • leustean

 

Mod de preparare:

Zarzavatul (in afara de cartofi) se taie fideluta si se pune la fiert in apa cu sare si piper. Cand este aproape fiert se adauga cartofii taiati cubulete si pestele mic. Se lasa sa fiarba circa 25 de minute dupa care se strecoara.

Supa se pune din nou la fiert si cand clocoteste se adauga pestele mare, taiat in bucati potrivite.

Se lasa sa fiarba circa 10 minute, dupa care se adauga borsul. se mai da cateva clocote, dupa care se serveste cu leustean tocat fin. In loc de bors se poate acri cu zeama de varza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.