Bors moldovenesc cu smantana

Printeaza

Bors moldovenesc cu smantana din: carne de porc, morcov, patrunjel, ceapa, varza, sfecla, cartofi, marar, ardei gras, rosii, sare, bors, smantana.

Ingrediente:Bors moldovenesc cu smantana

  • 1 kg carne de porc
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 cepe
  • 1 varză dulce mai mică
  • 1 sfeclă roşie
  • 350 g cartofi
  • mărar
  • pătrunjel verde
  • 2 ardei graşi
  • 250 g roşii
  • 3 linguri smântână
  • 1 I borş
  • sare
  • 3 I apă

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi mici, egale şi puneţi-le la fiert cu 3 I apă şi sare. Luaţi foarte bine spuma apoi puneţi zarzavaturile tăiate în cuburi mici.

Când supa este fiartă şi carnea este pătrunsă, puneţi roşiile şi borşul fiert separat. La sfârşit adăugaţi smântână şi verdeţurile tocate fin. Borşul este gata de servit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.