Bors de loboda cu ceapa verde

Printeaza

Bors de loboda cu ceapa verde din: morcovi, cartofi, orez, ardei gras, loboda rosie, ceapa verde, ulei, leustean, patrunjel, bors, sare, oua.

Bors_de_loboda_cu_ceapa_verde

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 2 linguri orez
  • 1 ardei gras
  • 2 legături lobodă roşie
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 fire leuştean
  • 1 legătură pătrunjei
  • 1/2 l borş
  • sare
  • 2 ouă

Mod de preparare:

Cureti si speli legumele şi verdeţurile. Razi mare mor­covii. Tai mărunt ceapa şi ardeiul, iar cartofii în cuburi. Căleşti morcovii şi ceapa în ulei.

Stingi cu 2 litri de apă caldă. Pui cartofii, orezul şi loboda tăiată fâşii. Continui fierberea 10 minute, la foc mediu. Separat fierbi borşul.

Acreşti şi sărezi ciorba după gust, adaugi ouăle bătute, după care iei oala de pe foc şi presari verdeaţa tocată.

Bors de loboda cu ceapa verde

Bors_de_loboda_cu_ceapa_verde

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.