Bors dres cu smantana

Printeaza

Bors dres cu smantana din: carne de miel, apa, morcov, radacina patrunjel, cartofi, ceapa, orez, galbenus, smantana, bors, patrunjel, leustean, sare.

Ingrediente:Bors_dres_cu_smantana

  • 1 kg carne de miel
  • 2 l apa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3-4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri cu orez
  • 1 galbenus
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 1 bors
  • patrunjel
  • leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie carnea in bucati si pune-o la fiert in apa cu sare. Lasa sa dea intr-un clocot, doua si aduna spuma.

Adauga morcovul, radacina de patrunjel si ceapa taiate marunt.

Cand legumele sunt aproape fierte, pune cubuletele de cartofi si orezul.

La final, acreste cu borsul fiert separat.

Drege ciorba cu smantana batuta cu galbenusul si aromatizeaza cu verdeata tocata fin.

Bors dres cu smantana

Bors_dres_cu_smantana

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana

Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana

Ciorba de sfecla rosie cu bors si smantana din: sfecla, cartofi, smantana, morcov, ardei, patrunjel, bors. Ingrediente: 1 kg cartofi albi 3 sfecle roşii medii 400 g smântână grasă 1 morcov 1/2 ardei gras 1/2 legătură de pătrunjel 500 ml borş 1 lingură amestec natural de mirodenii uscate (opţional) sare piper câteva frunzuliţe de cimbrişor […]

 

Bors de spanac cu costita si smantana

Bors de spanac cu costita si smantana

Bors de spanac cu costita si smantana din: spanac, ceapa, usturoi, bors, costita, oua, sare, ulei, leustean, smantana. Ingrediente: 500 g spanac 6 jire de ceapă verde 6 fire de usturoi 1 l borş 100 g costiţă afumată 3 ouă fierte tari sare ulei leuştean 1 ceaşcă mijlocie cu smântână   Mod de preparare: Alegeţi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.