Bors din legume

Printeaza

Bors din legume din: cartofi, morcovi, ceapa, castarveti murati, telina, marar, lesutean, bors, ulei, sare.

Ingrediente:Bors din legume

  • 300 g cartofi
  • 100 g mor­covi
  • 100 g ceapă
  • 300 g castraveţi mu­raţi
  • o ţelină
  • mărar
  • leuştean şi pătrun­jel
  • o frunză de dafin
  • borş
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se curăţă, se spală, apoi se dă pe răzătoarea cu găuri mari. Se pune într-un vas cu ulei şi se înăbuşă. Se stinge cu doi litri de apă clocotită şi se lasă să fiarbă.

După ce au fiert legumele se adaugă cas­traveţii tăiaţi în felii. Se potriveşte de sare. Se adaugă borşul şi frunza de dafin. La servire se presară verdeţuri.

Bors din legume

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.