Borş din cap de crap

Printeaza

Bors din cap de crap din: capete de crap, morcovi, ceapa, patrunjel, cartofi, ardei gras, ardei iute, telina, rosii, otet, leustean, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 2 kg capete de crap
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 radacina de patrunjel
  • 6 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 telina mica
  • 4 rosii
  • otet pentru acrire
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Borş din cap de crap:

Spălaţi bine capetele de crap, curăţaţi şi spălaţi zarzavatul şi apoi tă- iaţi-l în cubuleţe.

Puneţi la fiert capetele şi zarzavatul în apă cât să le acopere, în care aţi pus sare şi piper.

Fierbeţi-le cel puţin o jumătate de ceas, adică până când s-au fiert zarzavaturile.

Se acreşte după pofta inimii şi se adaugă leuştean înainte de servire.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Ciorbă de Porc cu Borș și Legume: O Rețetă Tradițională Plină de Aromă

Ciorbă de Porc cu Borș și Legume: O Rețetă Tradițională Plină de Aromă din: carne de porc, apa, bors, ceapa, morcovi, pastarnac, patrunjel, ardei, cartofi, fasole, leurda, rosii, sare, piper, dafin. Ciorba de porc este unul dintre cele mai îndrăgite feluri de mâncare din bucătăria tradițională, oferind o combinație perfectă de gusturi și arome. Această […]

Borș de Varză Roșie

Borș de Varză Roșie din: bors, varza rosie, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, usturoi, cartofi, sare, piper, ulei de floarea soarelui, marar, apa. Descoperă o rețetă inedită care îmbină tradiția culinară cu inovația: borșul de varză roșie. Acest preparat îți va încânta simțurile nu doar cu gustul său bogat și acrișor, dar și cu prezentarea […]

Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba din cap de peste
  • ciorba de peste crap

3 comentarii

  1. Gabriela Martin

    O nebunie este ciorba de peste

  2. Eu asa fac borsul:

    cap de peste -1,5 kg
    cartofi- 3 bucati
    morcovi-2 bucati
    telina-1 bucata
    patrunjel 1 bucata
    ardei gras-1 bucata
    rosii -2-3 bucati
    ceapa-1 bucata
    verdeata: patrunjel, leustean
    bors de putina-250 ml
    orez-100g
    apa-2,5 l
    sare

    Mod de preparare:

    Se curata pestele, se spala, se pune intr-un castron si se presara cu sare.Se pune apa intr-o oala si se lasa pe foc, pana incepe sa fiarba.

    Se spala, se curata legumele se taie cubulete mici si apoi se pun la fiert: ceapa, morcovii, ardeiul gras, patrunjelul, telina.

    Cand acestea incep sa se inmoaie se pune orezul, spalat si apoi cartofii si se continua fierberea. Cand orezul a fiert, se adauga rosiile, curatate de coaja, taiate marunt, si borsul (fiert si spumat in prealabil).

    Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se pune pestele, sare dupa gust, si se fierbe 10 minute. La sfarsit se pune leusteanul si patrunjelul taiat marunt.

    Pofta buna!

  3. E bun si borsul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.