Bors de zarzavat cu verdeata

Printeaza

Bors de zarzavat cu verdeata din: morcov, radacina de patrunjel, sfecla rosie, dovlecel, cartof, ulei, rosie, bors, sare, verdeata, apa.

Ingrediente:Bors de zarzavat cu verdeata

  • 1/2 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 sfecla rosie
  • 1 dovlecel crud
  • 1 cartof
  • 1/2 lingurita cu ulei
  • 1 rosie
  • 1 pahar cu bors
  • 1/4 lingurita cu sare
  • verdeata tocata
  • 500 ml apa

Mod de preparare:

Se curata morcovul, patrunjelul si sfecla rosie de coaja, se spala, se taie betisoare si se pun sa fiarba in 1/2 1 apa care clocoteste. Se fierbe acoperit 3/4 ora dupa care se adauga dovlecelul fara coaja si seminte, spalat si taiat cuburi, cu cartoful pregatit la fel si rosia fara coaja si seminte, taiata felii subtiri.

Se adauga sare si se continua fierberea inca 20 minute, apoi se acreste cu bors fiert separat si spumuit. Tot acum se adauga uleiul si verdeata.

Borsul se racoreşte si se serveste cald, cu paine uscata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.