Bors de vitel cu smantana

Printeaza

Bors de vitel cu smantana din: carne de vitel, ceapa, patrunjel, leustean, rosii, napi, bors, sare, piper, smantana.

Ingrediente:Bors de vitel cu smantana

  • 1 kg carne de viţel
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de leuştean
  • 200 g roşii
  • 150 g napi
  • 3l apa
  • 1/2 l borş
  • sate
  • piper
  • 2 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi şi puneţi-le la fiert cu apă rece. Luaţi cu atenţie spuma, apoi puneţi în vas sare, ceapa tocată, ţelina şi napii tăiaţi mărunt.

După 40-45 de minute de fierbere, când aţi constatat că toată carnea este bine pătrunsă, adăugaţi borşul fiert separat, roşiile curăţate şi tocate în cuburi mici. Mai lăsaţi să clocotească 15 minute. Puneţi verdeaţa tocată fin şi smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.