Bors de vita cu legume

Printeaza

Bors de vita cu legume din: carne de vita, fasole pastai, mazare, morcov, ceapa, radacina de telina, cartofi, taitei, bors si leustean.

Ingrediente:Bors_de_vita_cu_legume

  • 500 g carne de vita
  • o mana de fasole pastai
  • 200 g mazare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de telina
  • 2 cartofi
  • 100 g taitei
  • 1 l bors
  • leustean

 

Mod de preparare:

Diluezi borşul cu un litru de apă rece şi în acest amestec pui carnea să fiarbă. Adaugi şi sare şi după ce aproape a fiert, adaugi legumele mărunt tăiate. Laşi să fiarbă şi legu­mele şi mai adaugi apă sau borş, după gust.

Fierbi tăieţeii separat şi după ce au fiert toate legumele, pui tăieţeii. Stingi focul şi presari leuşteanul tocat mărunt.

Bors de vita cu legume

Bors_de_vita_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.