Bors de vita cu tarhon si smantana

Printeaza

Bors de vita cu tarhon si smantana din: piept de vita, ceapa, morcovi, telina, oua, smantana, paste, bors, ulei, tarhon, sare, piper.

Ingrediente:Bors de vita cu tarhon si smantana

  • 800 g piept de vita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 4 oua
  • 250 g smantana
  • 300 g paste
  • 1 l bors
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura tarhon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea curatata de pielite, spalata si taiata in bucati se pune la fiert in 3 l apa si putina sare.

Ceapa se caleste impreuna cu morcovii si telina, tocate marunt, apoi se pun in oalain care fierbe carnea. Se lasa sa fiarba la foe mic 90 de minute.

Spre sfarsit, se pun pastele, apoi cand acestea sunt aproape fierte, dregeti ciorba cu ouale amestecate bine cu smantana.

Se adauga borsul fiert separat, tarhonul tocat, se potriveste de sare si piper, si se mai da in cateva docote.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.