Borş de vită cu leustean

Printeaza

O reteta delicioasa de bors cu: carne de vita, ceapa, morcov, ulei, bors, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Borş de vită cu leustean

  • 800g piept de vită
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 100 ml ulei
  • 1 litru borş
  • 1 leg/leuştean
  • săre
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi, puneti-le la fiert în 3 I apă cu 1 linguriţă sare. Căliţi ceapa tocată mărunt în ulei şi după 4 minute puneti morcovii, daţi pe răzătoarea mare.

Acoperiţi cu capac şi lăsaţi 10 minute la foc potrivit, apoi puneti ingredien­tele călite în oala cu carnea şi mai fierbeţi încă cel puţin 40 de minute, sau până când carnea este fragedă. La final, puneţi borşul fiert separat şi leuşteanul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.