Bors de spanac cu orez

Printeaza

 Bors de spanac cu orez din: spanac, ceapa, morcovi, ulei, orez, condimente, bors, sare.

 

Ingrediente:

  • 300 g spanac
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 lingură de ulei
  • 1 cană de orez
  • condimente
  • 1 cană de borş
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o speli şi o toci mărunt, o căleşti în ulei şi adaugi spanacul spălat şi tăiat.

Pui apă clocotită peste spanac, apoi morcovii daţi pe râzătoare, condimente (1 lingură), orezul şi amesteci ca să nu se lipească orezul.

Fierbi 20 de minute şi la sfârşit adaugi cana de borş şi sare, dacă mai trebuie.

Il mai laşi la foc 5 minute.

 

Poftă bună!

 

 


poate te intereseaza si:

Bors de spanac cu costita si smantana

Bors de spanac cu costita si smantana

Bors de spanac cu costita si smantana din: spanac, ceapa, usturoi, bors, costita, oua, sare, ulei, leustean, smantana. Ingrediente: 500 g spanac 6 jire de ceapă verde 6 fire de usturoi 1 l borş 100 g costiţă afumată 3 ouă fierte tari sare ulei leuştean 1 ceaşcă mijlocie cu smântână   Mod de preparare: Alegeţi […]

 

Bors cu spanac

Bors de spanac cu costita

Bors de spanac cu costita din: spanac, ceapa, usturoi, bors, costita, oua, sare, ulei, leustean, smantana. Ingrediente: 500 g spanac 6 jire de ceapă verde 6 fire de usturoi 1 l borş 100 g costiţă afumată 3 ouă fierte tari sare ulei leuştean 1 ceaşcă mijlocie cu smântână   Mod de preparare: Alegeţi spanacul, spălaţi-l frunză […]

 

Bors cu spanac

Bors cu spanac

Bors cu spanac din: spanac, ceapa, pastarnac, patrunjel, bors. Ingrediente: 350 g spanac o ceapă un morcov o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel o legătură pătrunjel 1/2 l bors o lingură ulei sare   Mod de preparare: Spanacul se curăţă şi se spală în 2-3 ape. Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. Morcovul, păstârnacul […]

 

Borş tradiţional de spanac

Borş tradiţional de spanac din: spanac, morcovi, pastarnac, cartofi, ceapa, suc de rosii, bors, ulei, sare, piper, costita afumata, leustean si patrunjel. Ingrediente: 2 kg spanac 2 morcovi 1 pastarnac 500 g cartofi 2 cepe 500 ml suc de rosii 1,5 l bors 150 ml ulei sare piper 400 g costita afumata 1 legatura leustean 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Mama face un bors de spanac foarte bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.