Bors de peste

Printeaza

Bors de peste

Ingrediente:Bors de peste

  • 6 bucăţi de peşte
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi
  • 2 linguri cu orez
  • frunze de ţelină
  • 2-3 cartofi
  • 1 legătură de leuştean
  • Borş proaspăt
  • 2 linguri cu pastă de tomate

Preparare:

Se fierbe apa, cam 2l, apoi se adaugă ceapa tocată, morcovii, ardeii, cartofii tăiaţi cubuleţe şi frunzele de ţelină tăiată mărunt.

Se adaugă orezul ales şi spălat bine.

Se lasă să fiarbă, apoi se pune pasta de tomate dizolvată în puţină apă rece. După ce dă în câteva clocote se pune peştele curăţat şi tăiat bucăţi.

Se condimentează cu sare şi se acreşte cu borş. La final, se presară verdeaţa tocată fin.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Borsul de peste este foarte bun. At trebui sa mancam mai des ciorba de peste 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.