Bors de peste cu orez si leustean

Printeaza

Bors de peste cu orez si leustean din: peste, ceapa rosie, morcov, radacina de patrunjel, telina, bors, leustean, sare, orez.

Ingrediente:Supa si ciorbe

  • 1 kg peste
  • 2 cepe rosii
  • 1 morcov
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 500 ml bors
  • leustean
  • sare
  • 2 linguri cu orez

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele de solzi, îl goliţi, îl spălaţi şi-1 săraţi. Curăţaţi legumele, le spălaţi, le tăiaţi julien, le puneţi să fiarbă în apă caldă. Fierbeţi separat orezul şi clocotiţi borşul.

Puneţi borşul peste legumele care au fiert 15 min, adăugaţi peştele şi roşiile tăiate felii, săraţi şi fierbeţi 20 min. Puneţi la urmă orezul şi leuşteanul tocat. Serviţi cald, cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesant borsul de peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.