Bors de peste cu leustean

Printeaza

Pui la fiert într-o oala o legătură de ceapă tăiată cubuleţe, 3 morcovi tăiaţi rondele, puţnă ţelină şi puţin pătrunjel. Când sunt fierte pui puţin orez (1 lingură/porţie) şi când aceste e aproape fiert pui capetele de peşte (şi, eventual, alte bucăţi de carne de peşte).

Acesta fiebe foarte repede, aşa că, atenţie! La sfârşit, dai focul mic, pui câteva picături de ulei şi borşul, după gust. Adaugi neapărat leuştean tăiat fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.